Headquarters Multinational Division North er en af Forsvaret største internationale satsninger i mange år. En divisionsstab, der skaber afskrækkelse, samarbejde og troværdighed på NATOs nord-østgrænse i Baltikum.

Hvis du vil gøre international karriere, så kunne Multinational Division North være noget for dig.

Divisionsstaben, der har hjemme i både Letland og Danmark er ved at blive bygget op til en stab på 140 mænd og kvinder fra mange lande. Den har hjemme i Camp Adazi lige nord for Riga og på flyvestation Karup.

 

Den danske del af staben er dog på vej til Gardehusarkasernen ved Slagelse, der skal huse hovedkvarter Vest fra efteråret 2021. Allerede nu er der også tjenestegørende med tjenestested på Gardehusarkasernen.

 

Headquarters Multinational Division North leder i øjeblikket efter dygtige officerer og befalingsmænd til flere stillinger i divisionsstaben. Der er stillinger inden for de fleste områder.

 

Officerer og befalingsmænd i staben kan forvente en spændende hverdag i et internationalt miljø, højt prioriterede opgaver i NATO, relevant efteruddannelse og gode oplevelser.

 

Ledige stillinger bliver løbende slået op her: Job i Forsvaret

 

Du er også velkommen til at ringe til administrationsbefalingsmand, seniorsergent Ole Munch på tlf. 72831027 eller 40740719.

Sidst opdateret 13. maj, 2020 - Kl. 07.56