Eftersøgning og redning

8. april 

  • 09.29. Forsvaret modtog melding fra en person på land om, at en sejlbåd var ved at synke i Lammefjorden. En redningshelikopter, det lokale politi og beredskab samt en gummibåd fra Frømandskorpset blev indsat. Det viste sig, at der ikke var nogen ombord på sejlbåden. 
  • 12.28. En redningshelikopter, to både fra beredskabet samt en tysk redningshelikopter og en tysk beredskabsbåd blev indsat, da en person faldt overbord fra en båd i den danske del af Flensborg Fjord og en person sprang i vandet i et forsøg på at redde personen, der var faldet overbord, men selv fik et ildebefindende og måtte reddes ombord i båden igen. Personen, der var faldet overbord, blev reddet op af den danske redningshelikopter, mens personen, der forsøgte at hjælpe, blev sejlet til et tysk hospital af den tyske redningsbåd. 

10. april

  • 15.26. En sejlbåd blev meldt ude af syne ved Bønnerup. Der blev ikke observeret tegn på, at der var sket en søulykke. 

 

Andre maritime assistancer

9. april

  • 15.34. En motorsejler med tre personer sejlede på grund ved Rifbjerg ved Langeland. De tre ombord blev bjærget af Dansk Søredningsselskab Rudkøbing, der på grund af vejret ikke kunne bjærge båden.  

 

Støtte til civilsamfundet

9. april

  • En helikopter blev alarmeret for deltagelse i eftersøgningen af en savnet person ved Nykøbing Mors. Personen blev fundet, inden helikopteren kom i luften.