Relaterede hjemmesider

På Forsvarets karrieresite finder du information om Forsvarets uddannelser, karrieremuligheder og ledige jobs. Sitet drives af Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Gå til Forsvarets karrieresite

Veterancentret ligger under Forsvarsministeriets Personalestyrelse og er en del af Forsvarets tilbud til medarbejdere og tidligere medarbejdere.

Gå til Veterancentrets hjemmeside

 

Forsvarets forskellige medarbejdergrupper kan her finde information om deres ansættelsesforhold. Sitet drives af Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Gå til HR-portalen

Forsvarsministeriets departement er ministerens sekretariat og arbejder primært med opgaver af politisk karakter og styring af ministerområdet.

Gå til Forsvarsministeriets hjemmeside

Hjemmeværnet støtter Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet i løsningen af en række opgaver. Hjemmeværnet yder desuden støtte til en række civile myndigheder, herunder Politiet, SKAT og Beredskabsstyrelsen.

Gå til Hjemmeværnets hjemmeside

Beredskabsstyrelsen er en civil myndighed under Forsvarsministeriets område. Beredskabsstyrelsen løser en række væsentlige samfundsmæssige opgaver på beredskabsområdet.

Gå til Beredskabsstyrelsens hjemmeside

Forsvarets Efterretningstjeneste er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og samtidig Danmarks militære efterretningstjeneste.

Efterretningstjenestens hjemmeside

Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste er national it-sikkerhedsmyndighed. Centret udgiver trusselsvurderinger om cybertruslen mod Danmark.

Gå til Center for Cybersikkerheds hjemmeside

 

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse sikrer rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland.

Gå til Materiel- og Indkøbsstyrelsens hjemmeside

Personalestyrelsen er ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften, veteranindsatsen samt det arbejdsmiljømæssige område i Forsvaret.

Gå til Personalestyrelsens hjemmeside

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke.

Gå til Ejendomsstyrelsens hjemmeside

Regnskabsstyrelse varetager regnskabsopgaver for Forsvarsministeriet og underliggende styrelser og myndigheder.

Gå til Regnskabsstyrelsens hjemmeside

Auditørkorpset er Forsvarets interne anklagemyndighed.

Gå til Auditørkorpsets hjemmeside

 

Sidst opdateret 10. april, 2024 - Kl. 13.26