[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Løjtnant Kasper Hansen fra Hærens Officersskole hentede i weekenden en sølvmedalje ved Militært Nordiske Mesterskab i marinefemkamp, der fandt sted i Auderød. Resultater er det bedste danske resultat ved et nordisk mesterskab nogensinde.
- Det var været en fantastisk konkurrence. Bortset fra finnesvømningen sad alt i skabet. Jeg kan ikke være utilfreds. Der var ingen der regnede med, at jeg kunne holde min andenplads i amfibieløbet, men jeg løb næsten over evne. Det har været super, siger Kasper Hansen begejstret
 
Også de øvrige danske deltagere i mesterskaberne opnåede flotte resultater, blandt andet med en fjerde og en femteplads til de danske kvinder. Den danske holdkaptajn, seniorsergent Erik Madsen, har derfor svært ved at skjule sin glæde over mesterskaberne.
- Fem af deltagere fra Danmark deltog for første gang. Fremtiden ser derfor lys ud, siger han.

Alt er muligt
Den næste store konkurrence for Kasper Hansen er verdensmesterskaberne i Finland til august. Resultater fra de nordiske mesterskabet på 5968 points vil normalt placerer Kasper Hansen i top fem ved et verdensmesterskab. Men det flotte resultat, har ikke fået Kasper Hansen til at ændre sin målsætning for verdensmesterskabet.
- Min målsætning er fortsat at komme i top 10. Men med det her resultat kan det da være, at top fem er muligt, og er man der, kan alt ske, siger Kasper Hansen.

Det nordiske mesterskab i marinefemkamp blev vundet af Anders Meland fra Norge, mens den finske favorit og flerdobbelte verdensmester, Sami Sorri, udgik med en skade.