[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Fem sportsgrene og store håb om medaljer - den danske delegation er vel ankommet til VM i militærsport i Indien med masser af ambitioner i bagagen. Atleter fra mere end 80 lande skal kæmpe om de eftertragtede medaljer. Danmark deltager i femkamp, sejlads, boksning, faldskærmsudspring og skydning. De første konkurrencer begynder på søndag.  

"Excuse me Miss, can you find Danish athlete?" Forsvarskanalens udsendte medarbejder er på vej ud gennem et checkpoint i lejren, hvor de danske femkæmpere er indkvarteret. Manden, der beder om at få kontakt med en af de danske atleter, er fra Indiens svar på DR. På sovesalen diskuterer de fire kvindelige femkæmpere, hvem der skal tage opgaven. Det bliver Signe Simonsen fra Hærens Officersskole, der ender med at give sit første interview til den ventende indiske presse. Journalisten vil vide alt om hendes forberedelser, og hvad hun synes om forhindringsbanen. Så har hun prøvet det med! 

Øjnene op for Dåsbjerg 
Det rygtes hurtigt, at danskerne skal ud og løbetræne, så inden længe er repræsentanter for en bred vifte af indiske medier samlet for at få et glimt af træningen. Faktisk må atleterne løbe igennem en kødrand af journalister og kamerafolk, da de sætter ud på turen.
 
Det var nok bare et tilfælde, at den samlede indiske presse var på pletten under dagens træning. Men nu ved de præcist, hvem de skal holde øje med, når femkampskonkurrencen begynder på mandag. Inderne har allerede nu fået øjnene op for en høj dansker ved navn Brian Dåsbjerg - det største danske medaljehåb ved dette VM.