[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Forsvarets Mediecenter står bag en ny tv-kanal om Forsvaret. Kanalen lanceres på internettet og kan ses enten via forsvaret.dk eller direkte på forsvarskanalen.dk

Historierne på forsvarskanalen.dk bliver produceret af mediecenterets egne journalister. Den primære målgruppe er medarbejdere i Forsvaret og deres pårørende samt samarbejdspartnere. Men kanalen vil interessere alle, som er optaget af militære forhold.

Historier fra Forsvarets hverdag
To gange om dagen sender forsvarskanalen.dk nyheder. Nyhedsudsendelserne vil blive opdateret kl. 9.30 og 13.30.
Morgenudsendelsen er et kort oprids af de væsentligste historier i den militære verden. Udsendelsen kl. 13.30 byder på uddybende historier, kommentarer og fortællinger fra hverdagen i Forsvaret.

Temaer og historisk materiale
Som supplement til nyhedsudsendelserne bliver der lagt nye serier ud med temahistorier. De første temaer vil f.eks. være Forsvarets nye bodyguard-uddannelse og folketingspolitikernes holdninger til Forsvaret, ligesom du får mulighed for at komme bag kulisserne på den missionsforberedende uddannelse. Desuden går journalisterne på jagt i mediecenterets unikke arkiv for at skildre Forsvarets historie med levende billeder fra 1917 og frem til i dag.