[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

De løber hurtigt hos Forsvarets Rekruttering (FR) i øjeblikket. Og de er selv ude om det. Med en ny rekrutteringskampagne har de nemlig ramt helt rigtigt i forhold til at få de unges opmærksomhed.

I løbet af et år modtager Forsvarets Rekruttering typisk 3000 henvendelser fra folk, som gerne vil have materiale om Forsvarets uddannelser tilsendt. Siden FRs nye kampagne blev lanceret i begyndelsen af februar, har 7700 henvendt sig. Altså mere end 25 gange så mange henvendelser som på en gennemsnitlig måned.

- Indtil videre har kampagnen været en stor succes. Jeg både håber og tror, at de mange henvendelser også udmønter sig i flere ansøgninger, også til de mere smalle af Forsvarets uddannelser, siger kommandørkaptajn Alan Damm, som er chef for Forsvarets Rekruttering.

Internet og sms
Kampagnen kører både i blade, aviser, biografer, i fjernsynet og på internettet. Samtidig er der blevet lavet en bog med en samlet oversigt over alle Forsvarets uddannelser. Bogen kan blandt andet bestilles via sms, og det har rigtig mange benyttet sig af. Internettet er også blevet brugt flittigt.

- Trafikken på vores hjemmeside er fordoblet i februar måned, hvor vi havde 49.000 unikke brugere. Jeg har hørt mange tilbagemeldinger om, at kampagnen pirrer folks nysgerrighed, og at folk ikke var klar over, at Forsvaret har så mange forskellige uddannelser, siger Alan Damm.

Klik her for at komme til Forsvarets Rekrutterings hjemmeside - her finder du masser af information om Forsvarets uddannelse, og du kan også bestille bogen "Hvad kan du blive i Forsvaret".