[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

I aften kl. 21 blænder tv-stationen dk4 op for Briefing X. En ny serie programmet om Forsvaret. Programmerne, der er produceret af Forsvarets Mediecenter, vil hver anden fredag sætte spot på et emne, der er aktuelt i Forsvarets verden.
- Vi lægger vægt på den gode menneskelige historie, men vi vil naturligvis også sætte de aktuelle begivenheder ind i et større perspektiv, fortæller Thomas Jerichow, en af de to rutinerede journalister, der skal fungere som vært

Det første program i den nye serie sætter fokus på Kosovo, der den 17. februar erklærede sig uafhængigt. Med gæster i studiet tager værten Lars Bøgh Vinter temperaturen på Kosovo lige nu og ser på fremtidsudsigterne for det nyeste land i den europæiske familie. Her er 300 danske soldater med til at sikre, at udviklingen forløber fredeligt.

Briefing X vises hver anden fredag. På de øvrige fredage viser dk4 programmet Briefing, der ligeledes er produceret af Forsvarets Mediecenter. Briefing samler op på de historier, som Forsvarets Mediecenter har vist på Forsvarskanalen i de foregående 2 uger.