[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Af  Sune Wadskjær Nielsen

– Hvad skal I med rabat heroppe? En hver jyde kan jo krejle sig til 20-25%.
Sådan indledte major Torben Sandal Petersen fra Forsvarets Personeltjeneste i dag lidt provokerende sin briefing. Der var stor interesse blandt medarbejderne. Rabatter til sportsforretninger og byggemarkeder ligger højst på ønskesedlen i Hjørring. Alle medarbejdere var inviteret til at møde Torben Sandal Petersen. Nogle afdelinger sendte en enkelt eller to repræsentanter, mens for eksempel alle Forsvarets Personeltjenestes 50 medarbejdere i Hjørring mødte op for at give deres ønsker til kende.
LogBuy rabatordningen er en del af Operation Bedre Hverdag, der skal gøre det mere attraktivt at arbejde i forsvaret.
– Rabatkortet har mest fokus på København, mens der er langt mellem tilbudene i Nordjylland. Derfor er vi taget til Forsvarets Regnskabstjeneste i Hjørring for at høre, hvilke typer rabatter, de har behov for, siger Torben Sandal Petersen.

Landsdækkende turné
Torben Sandal Petersen tager nu hjem og læser medarbejdernes besvarelser igennem. Bagefter skal Forsvarets Personeltjeneste i gang med at kontakte de forretninger, som de ansatte i Hjørring gerne vil have rabat til. 5-25% skal medarbejderne regne med at kunne trække fra prisen med Logbuy kortet i hånden, gætter Torben Sandal Petersen på. Rabatten skal gøre den forholdsvis lave løn, som forsvaret betaler, mere acceptabel.
Forsvarets Personeltjenestes besøg i Hjørring er det første i en landsdækkende turné til landets tjenestesteder. Senere i denne måned skal Torben Sandal Petersen til Frederikshavn.