[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

teenagere. I den forbindelse skal vi bruge en gruppe ”eksperter”, der på egen krop og sjæl har erfaringer med, hvad det vil sige at være nær pårørende til en soldat i INTOPS.

Vi skal have feedback på både folderens indhold og stil, og kan derfor både bruge unge, der har noget på hjertet i forhold til emnerne og i forhold til det grafiske design og udtryk.

Kort og godt: står der det rigtige i folderen og ser den godt ud?

Fokusgruppemødet afholdes på Forsvarsakademiet tirsdag den 10. juni kl. 15:00 – 17:00, hvor vi skal bruge i alt 8 – 10 unge piger og drenge i alderen 13-20 år.

Hvis du kender en ung ”smagsdommer”, der kunne være interesseret i at være med, kan I ringe og høre nærmere på tlf. 3915 1900. Spørg efter Rikke Høgsted eller skriv til fak.imp-21 på FIIN eller imp-21@fak.dk

Folderen udkommer i efteråret, hvor der i øvrigt også kommer to andre foldere med gode råd i forhold til børn og unge som pårørende. Den ene folder er skrevet direkte til forældre og den anden folder er målrettet lærere og pædagoger, der i deres arbejde er i kontakt med pårørendebørn og unge.