[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Et plaster på såret og vitaminpiller
Tirsdag, torsdag og lørdag formiddag ankommer en lastbil fyldt med burkaklædte kvinder, børn og nomader  til Lindenau klinikken i Camp Price. De kommer for at få behandlet deres sygdomme og måske også få et stykke sæbe og en tandbørste med hjem.

Helmands hyggeligste hjem  
Hver uge er der hygiejneeftersyn i soveteltene i Camp Price. Her bliver der delt en smiley ud til den pæneste og reneste soveafdeling. I denne uge gik prisen til alfa 2. Ikke mindst på grund af Birgittes særlige evne til at holde orden og skabe hygge.

Hunde beskytter soldater      
Flyvevåbnets bombehunde og deres førere er indsat i det danske ansvarsområde i Afghanistan.      
De skal finde miner og bomber, der er lagt ud af Taleban. 

Forsvarschefen på besøg i Afghanistan
Under sit besøg i Afghanistan 26.-28. november deltog forsvarschef Knud Bartels bl.a. i en fodpatrulje med de danske soldater i "Den Grønne Zone" og mødte de danske soldater i Camp Bastion, Camp Shorabak samt på hovedoperationsbasen Price.
                  
Mødre i krig
Soldat og mor. Konstabel Thorsøe er begge dele. For øjeblikket tager hun sin del af slæbet under sin seks måneders mission i Afghanistan væk fra børnene.

Tæpper til det Afghanske politi
Det holder hjemlige sommergrader om dagen i det sydlige Afghanistan, men nætterne er bidende kolde. Derfor delte militærpolitiet tæpper ud til deres afghanske politikolleger

Militære sygepassere redder liv
De militære sygepassere og ambulancemænd er både med soldaterne ude på patrulje og indgår i teamet af læger og sygeplejersker på Medical Center i Camp Price.

Chef HOK i Afghanistan
Chefen for Hærens Operative Kommando besøgte FOB Armadillo i Afghanistan.

Kampvogne i krig
Forsvarskanalen har fulgt den danske kampvognsdeling, da den kom i kamp i Helmand-provinsen i Afghanistan.

Tid til at mindes
Der var tid til minder og eftertanke, da danske soldater i Camp Price i Afghanistan deltog i den britiske Remembrance Day. Her mindedes både britiske, amerikanske og danske soldater deres dræbte.

Forsyninger direkte til Bastion
Det nationale støtteelement i Afghanistan er flyttet fra Kandahar Airfield til Camp Bastion. Det betyder, at forsyningerne til de danske soldater i Afghanistan fremover skal flyves til Camp bastion, hvilket er en nemmere og billigere løsning.