[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Ved 2-tiden i nat kørte en pansret mandskabsvogn (PMV) i front, da en kvinde fra Mors skulle føde. På grund af høje snedriver måtte ambulancen trækkes fri på vej ud til kvindens bopæl, og det var umuligt at få den helt frem til huset.
- I går jokede vi med, at vi skulle ud og redde fødende kvinder, men vi regnede ikke med det, da vejret på det tidspunkt var rigtig fint, siger T.T. Andersen, overkonstabel på Holstebro kaserne og kører på turen ud til den fødende kvinde.
Kvinden blev derfor transporteret fra huset til ambulancen i PMV’en. Men det skulle vise sig, at den tur ikke var så enkel endda. PMV´en kunne nemlig ikke komme tilbage ad den vej, den var kommet frem på grund af mange bakker med høj ufremkommelig sne. Så turen gik over en nærliggende mark i stedet. I mellemtiden var vejen mod sygehuset blevet ryddet så meget, at ambulancen kunne fortsætte alene.
Et par timer efter at PMV’en havde forladt Falck-stationen for at køre ud til kvinden, vendte den atter hjem, og kører T.T. Andersen kunne ånde lettet op.
- Det var første gang, jeg var med til at køre ud for at hjælpe en fødende kvinde, og jeg synes det var en sjov oplevelse, siger overkonstabel T.T. Andersen. 

Trods sneen og den kraftige blæst mange steder var det ellers en rolig nat for forsvarets køretøjer, der stod stand by på Falck-stationer rundt om i landet.