[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Den 3. september holder Livgardens Musikkorps koncert i det gamle radiohus’ koncertsal på Frederiksberg, som nu tilhører musikkonservatoriet. Koncerten er releasekoncert for Livgardens første cd i ti år. Cden med navnet ”Bravest of The Brave”. Musikkorpset ønsker med cd’en at udtrykke dyb respekt for det arbejde, danske soldater gør på de internationale missioner.

Til koncerten vil der blive spillet numre fra cden, som indeholder musik, som soldaterne har været med til at vælge. Programmet spænder fra de kendte marcher, soldaterne hørte på vagtparaden, over danske sange, blandt andet ”Kongernes Konge” der bliver spillet ved hjemtagning af faldne soldater, men også ”I Danmark er jeg født” i Sebastians udgave med Sinne Eeg som solist. Der bliver også mulighed for at høre filmmusik: Michael Kamen: Band of Brothers og John Williams: Hymn to the Fallen.

Koncerten starter en uge, hvor danske soldater bliver hyldet. Ugen kulminerer søndag den 5. september 2010, hvor der for anden gang afholdes Flagdag for Danmarks udsendte.

Billetter til koncerten kan købes på billetnet (søgeord Livgarden), og overskuddet fra salget af billetten og cd går til fremtidige projekter for sårede soldater og pårørende i samarbejde med foreningen STSOP; Støtte til Soldater og Pårørende.

Hør uddrag fra cden her