[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Oberst Susanne Bach Bager var inviteret til at holde talen om general Bülow for Fredericias borgere ved den store 6. julifest på Meldahl Rådhus. Men i kulissen ventede en særlig gæst, som ikke stod i programmet. Gæsten var generalmajor Niels Henrik Bundsgaard, der er hendes chef. Han havde stået gemt i et tilstødende lokale.
- Jeg var slet ikke klar over, at jeg skulle dekoreres. Det var fuldstændigt overraskende, men jeg er meget positivt overrasket over, at det var lige netop den 6. juli, som betyder meget her i Fredericia, siger oberst Susanne Bach Bager. Efter oberstens tale annoncerede formanden for 6. julikomiteen Johannes Nielsen den særlige gæst, der indtog talerstolen udenfor tur for at dekorere en meget forbavset og fuldstændig intetanende oberst med Ridderkorset af Dannebrogordenens 1. grad.
- Jeg tænkte bare, hvad hulen er det. Da jeg så min datter, var jeg klar over, at det var i relation til mig. At de gjorde det på den måde, var bare fantastisk og det er meget flot, at generalmajor Bundsgaard tog sig tid til det, siger Susanne Bach Bager.
Ridderkorset ændrer ikke noget i forhold til oberst Susanne Bach Bagers job som Regimentschef, skolechef og garnisonskommandant.
- Jeg bliver hverken en dårligere eller bedre chef af at være dekoreret med Ridderkorset, men det er en ære, siger Susanne Bach Bager.