[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Deltagere fra Danmark har klaret sig godt i sejlads ved mesterskaberne, der er blevet afviklet i Frederikshavn og sluttede i dag. Det lykkedes for det danske hold at slå nordmændene i 3. sejlads og dermed vinde guld i holdkapsejladserne. Også i den individuelle konkurrence formåede danskerne at nå helt til tops i konkurrencen. Her var de i tæt kamp med to finske besætninger. I femkampskonkurrencerne kom danskerne ikke helt til tops men har i følge kommandørkaptajn og fungerende chef for Søværnets Sergent- og Grundskole, Dan Naetz Rasmussen, klaret sig fornuftigt og levet op til det, de normalt præsterer.

Dan Naetz Rasmussen har været med til at arrangere mesterskaberne og er efter konkurrencernes afslutning i dag godt tilfreds med ugens forløb.
- Vi har lagt mange kræfter i det. Det, der er udfordringen, er at få det til at spille med logistik og forplejning af deltagere, og det er gået rigtig godt. Det har været et utrolig godt arrangement.
Der har været mellem 80 og 90 gæster, hvoraf de 60 har været aktive deltagere i konkurrencerne. Der er afslutningsmiddag i aften og hjemrejse i morgen. 

Læs mere og se flere resultater på SOK's hjemmeside og mesterskabernes egen hjemmeside.