[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

– Vi sætter fokus på sikkerhed til søs i samarbejde med Søværnets Operative Kommando (SOK) og Joint Rescue Coordination Center. Vi udfordrer de mange fritidssejlere med en lille konkurrence, der handler om sikkerhed til søs, siger Henrik Stig Pedersen fra Eventsektionen i Forsvarets Mediecenter.

Han er med i forsvarets udstilling i ”Både i Bella”, der i alt udgør 500 m2. Farvandsvæsenet, Søsportens Sikkerhedsråd og Stop Olien kampagnen er ligeledes repræsenteret. Her kan de besøgende deltage i to konkurrencer, hvor deres viden om sikkerhed til søs, bliver testet. Hovedgevinsten er en sejltur med søværnet, men man kan også vinde en redningsvest og andre mindre præmier. Gæsterne har også mulighed for at tale med en søofficer fra SOK og en mand fra Joint Rescue Coordination Center. De kan svare på spørgsmål om redningsaktioner.

”Både i Bella” begyndte i sidste weekend og fortsætter fra torsdag til søndag, hvor udstillingen holder åbent fra klokken 10.00 til 18.00. Entrèprisen er 90,- for voksne og 45,- for børn.
Læs mere om Både i Bella her: http://www.baadeibella.dk/