[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Af Martha Madsen Forsvarets Sundhedstjeneste

Du lægger dine tænder i kvalitetsstemplede hænder, når du er patient i Forsvarstandplejen. Forsvarets tandlæger og klinikassistenter har den 14. december fået papir på, at deres opgaveløsning og ledelse lever op til internationalt anerkendte standarder: Forsvarstandplejen har fået sit ISO 9001-certifikat, der blåstempler den kvalitetsstyring, som tandplejen har arbejdet på at indføre i flere år.

- Forsvarstandplejen har nu endelig fået dokumentation for, at vi står for høj faglig kvalitet og en meget høj standard inden for både hygiejne og service. Vi ligger på et niveau langt over de fleste civile tandklinikker - og er samtidigt den første offentlige tandklinik i Danmark, som er kvalitetsstyret, siger stabstandlæge Adi Løie.

- Det er fantastisk, at vore tandklinikker har så højt et kvalitetsniveau, og som de første i NATO er blevet ISO-certificeret. Det er resultatet af en langvarig og meget dedikeret kvalitetssikringsindsats af alle medarbejdere inden for forsvarstandplejen. Det har været et rigtig hårdt arbejde, som nu, hvor målet er nået, har krav på den absolut største respekt – det er rigtig godt gået. Et stort til lykke til Forsvarstandplejen, siger generallæge Erik Darre, chef for Forsvarets Sundhedstjeneste, hvor Forsvarstandplejen hører til.

Læs mere her