[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Det skete ved en parade i Hærens Operative Kommando i overværelse af hærens chefer og indbudte gæster samt staben ved HOK.
General Peter Bartram rettede en varm tak til den afgående chef for altid at have været en rollemodel for sin hær.
- Hæren har aldrig været på et højere professionelt og fagligt niveau. Det skyldes i høj grad dig, for du har utrætteligt sat dig i spidsen for at optimere soldaternes træning og uddannelse, hvilket afspejler sig i den holdning og moral, hæren har vist ved at sætte sig igennem til fremragende indsatser, som er højt anerkendt i ind- og udland hos vore partnere, sagde forsvarschefen.Til den nye chef for hæren sagde forsvarschefen:
- Du har fået en af de fineste kommandoer som chef for hæren. Du skal sammen med hæren gennem en række omlægninger ude som hjemme. Det er udfordrende og kræver nytænkning. Det kan du gøre med baggrund i den brede erfaring, du har i hæren, og ikke mindst fordi du selv har været med til at forme det forsvar, vi kender i dag. Opgaven lige for bliver at tage hæren hjem fra Afghanistan, at fastholde personellet og udvikle hæren yderligere med godt materiel og høj moral, sluttede Peter Bartram.
Læs mere og se billeder fra paraden på HOKs hjemmeside her.