[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Af Anders V. Fridberg, Kommunikationsafdelingen

Omkring 500 motionister har tilmeldt sig Hærløbet og stiller torsdag den 25. april til start i Søndermarken for at løbe fem eller ti km for en god sag. Hærløbet er arrangeret af idrætsforeningen på Hærens Officersskole, og overskuddet fra løbet går til veteranorganisationerne Støt Soldater Og Pårørende og Kammeratstøtteordningen.

Det første Hærløb blev løbet i 2011 som et løb for kadetterne på Hærens Officersskole. I 2012 blev hærløbet et åbent motionsløb med adgang for alle, og igen i år har kadetterne på Hærens Officersskole nyheder på programmet.

- Vi har opfordret udsendte soldater til at løbe med. I ISAF har de ikke mulighed for det, men beredskabsdelingen i Kosovo løber med, så Hærløbet 2013 bliver en international begivenhed, fortæller løjtnant Nicolai Christian Jensen, der er løbsarrangør.

Sidste frist for at tilmelde sig Hærløbet er torsdag den 18. april, men der er også mulighed for eftertilmelding på løbsdagen. Arrangørerne kan dog ikke garantere t-shirts til alle, der tilmelder sig på dagen.

Se mere på løbets hjemmeside eller på facebook.