[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Af Forsvarets Personeltjeneste

Fra den 1. september 2014 kan du inden for CS’ og HKKF’s ansættelsesområder ikke længere blive langtidsansat med mulighed for tjenestemandsansættelse efter 10 år. Men hvis du ansættes på langtidstjeneste senest 31. august 2014, vil du stadig have muligheden for at blive ansat som tjenestemand efter 10 års indledende ansættelse, hvis betingelserne om bl.a. tilfredsstillende tjeneste, helbred og vandel er opfyldt.
 
Det betyder, at hvis du ønsker at ansøge om langtidstjeneste, med mulighed for at overgå til tjenestemandsansættelse efter 10 års tilfredsstillende tjeneste, så skal FPT modtage din ansøgning senest den 15. august 2014.
 
FPT har sat ansøgningsfristen til d. 15. august, så der er tid til at sagsbehandle de indkomne ansøgninger og træffe afgørelser inden 1. september 2014.
 
Efter d. 1. september 2014, kan du stadig søge langtidsansættelse, dog ikke med mulighed for efterfølgende tjenestemandsansættelse. Er du allerede langtidsansat har du stadig mulighed for tjenestemandsansættelse iht. din kontrakt.
 
Ansøgningen skal sendes via din enhed/myndighed med påtegning og fremsendes til FPT myndighedspostkasse FPT-MYN eller FPT@mil.dk.