[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Af Værnsfælles Forsvarskommando

Forsvarschef general Peter Bartram ser frem til at skulle samarbejde med Søren Gade som ny formand for Interforce

-Jeg er meget tilfreds med, at tidligere Forsvarsminister Søren Gade har påtaget sig den vigtige opgave som formand for InterForce. Han fortsætter:

 
-Søren Gades store erfaring både som tidligere udsendt, reserveofficer og ikke mindst tidligere Forsvarsminister gør ham til en særdeles egnet formand. Jeg er sikker på, at Søren med sin store erfaring og sit brændende hjerte for forsvaret vil knytte endnu stærkere bånd mellem forsvaret og civile private og offentlige virksomheder. Alt sammen til gavn for de mange frivillige medarbejdere, der i dag er tilknyttet forsvaret, siger forsvarschefen.

 
Godt 1800 virksomheder støtter i dag Interforce, der blev etableret i 1999 og har en komité bredt sammensat af topchefer fra en række private og offentlige virksomheder, institutioner og organisationer.

- Jeg ser frem til det vigtige arbejde med at få gjort civile som offentlige arbejdsgivere bevidste om det ansvar vi alle har, når det drejer som opbakning til vores udsendte soldater. Og jo ikke mindst, når de kommer hjem igen som veteraner efter en udsendelse, siger Søren Gade til InterForce.


Søren Gade afløser tidl. skatteminister Frode Sørensen, der har været formand de seneste seks et halvt år.