[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Igen i år deltager Forsvaret officielt sammen med Beredskabsstyrelsen, departementet og de øvrige styrelser i Copenhagen Pride Parade. Paraden finder sted lørdag den 18. august i København med start ved Frederiksberg Rådhus.

- Vi deltager for at understrege, at vi er en mangfoldig arbejdsplads og at alle medarbejdere – nuværende som fremtidige – er velkomne i hele Forsvarsministeriets koncern. Derudover synes jeg, at det er et vigtigt budskab, at vi lever efter de samme demokratiske værdier, som vi kæmper for i vores internationale missioner – herunder at alle har ret til at leve frit og trygt, siger direktør for Forsvarsministeriets Personalestyrelse Laila Reenberg

Hun bakkes op af kontreadmiral Frank Trojahn, chef for Udviklings- og koordinationsstaben i Værnsfælles Forsvarskommando:
- Copenhagen Pride er en folkefest, hvor man hylder pladsen til forskellighed og mangfoldigheden i vores samfund og demokrati. Det er værdier og en rummelighed, som vi også repræsenterer som arbejdsplads, og som vi kæmper for i verdens brændpunkter.Alle ansatte er velkomne
Alle medarbejdere og chefer i Forsvarsministeriets koncern er velkomne til at deltage, og de er velkomne i uniform.

Tilmelding kan ske på www.danishdefence.dk/Pride-2018 senest den 10. august. Deltagelse sker på frivillig basis og i fritiden. Programmet kan ses på tilmeldingssiden.

Forsvaret går sammen med gruppen ”Blå Blink”, der også tæller uniformerede ansatte fra Beredskabet og Brandvæsnet. Gruppen går med i den bagerste del af paraden, hvor også politikere og andre meningsdannere deltager for at vise deres opbakning.

Yderligere information
Har du spørgsmål af praktisk karakter, kan du kontakte chefsergent Inge Pejtersen, fps-le-chps@mil.dk, tlf. 728 19086.

Pressekontakt: Forsvarsministeriets Personalestyrelse, tlf. 3266 5090.