[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Af Sune Wadskjær Nielsen, Værnsfælles Forsvarskommando

Forsvarsgalleriet, der har været midlertidigt lukket siden 24. maj 2018, er nu åbnet igen.  Lukningen skete i forbindelse med indførelsen af EU’s nye databeskyttelsesregler. Efter at have rådført sig med Værnsfælles Forsvarskommandos jurister og databeskyttelsesrådgiver kan kommunikationssektionen nu genåbne Forsvarsgalleriet, der har webadressen: www.forsvarsgalleriet.dk . Selv om Forsvarsgalleriet har været lukket maj-november 2018, er det løbende blevet opdateret med nye fotos, så der er billeder af årets vigtigste begivenheder i Forsvaret.Log ind
Som noget nyt skal man have et log ind for at kunne se og downloade fotos i Forsvarsgalleriet. Både medarbejdere og eksterne brugere kan få et log ind. Du skal skrive til email: forsvarsgalleriet@mil.dk for at få log ind. Hvis du allerede har log ind, kan du stadig anvende dit eksisterende log ind. For generelle spørgsmål angående Forsvarsgalleriet kontakt redaktøren Sune Wadskjær Nielsen på email sunewad@mil.dk.
Reglerne for brug af Forsvarsgalleriets billeder er også blevet justeret. Du kan læse reglerne her.  


 

Upload af fotos
Som medarbejder i Forsvaret har du også mulighed for at uploade fotos til Forsvarsgalleriet. Du kan få adgang til at uploade fotos, hvis du har gode uklassificerede billeder, som kan være relevante for kolleger i Forsvaret eller eksterne medier, eller som du gerne vil gemme for eftertiden. Det skal være billeder taget i tjenesten, som Forsvaret har rettighederne til.