[Oprindeligt publiceret af Gardehusarregimentet]

Af post- og regnskabshjælper Hans Peter.

Hverdagene er ved at blive trivielle, og derfor er det lidt svært at finde på, hvad man skal skrive eller snakke med jer kære derhjemme om, men vi tænker meget på jer.

Nu er de første begyndt at tage på leave. Ulf er lige vendt tilbage til os, og vores forvalter, Martin, har forladt os i 2 uger, og vi glæder os meget til han kommer hjem til igen.

Onsdag den 5. april havde vores chef fødselsdag. Vi startede dagen med fælles morgenmad kl. 07.00, og han fik nogle fine gaver "lige det han ønskede sig".

Armani-Eddie afprøver sit nye undertøj.

Lørdag den 9. april inviterede chefen NSE ud at spise for at fejre hans fødselsdag på en lokal restaurant, derefter blev vi døbt Nationalt Spise-Element.

Til bords i restaurant Kalaja.

Tirsdag og onsdag i uge 16 havde vi besøg af TOURNESOL, et band fra Danmark, der leverede en utrolig god underholdning. Én ting bed de mærke i, og var meget rystede over; en fra Estland spiste 16 æg til morgenmad! Dette er ganske normalt, idet de arbejder hårdt.

Under koncerten havde Ingvar og Armani-Eddi en konkurrence kørende om, hvem der kunne sælge mest bag baren. Stillingen var lige indtil pausen, og i anden halvleg ændrede
Ingvar strategi og vandt dermed en storslået kamp, der indbragte hele 3,5 Euro.

Bandet Tournesol.

Eddie og Ingvar gør klar til kamp.

Ellers har vi det utrolig godt hernede, men glæder os meget til at være sammen jer der hjemme igen.

NSE sender tanker til familie, venner og kollegaer.

Hans Peter i naturen.