[Oprindeligt publiceret af Gardehusarregimentet]

Kære FN-veteran
Nu får du endelig mulighed for et gensyn med gamle soldaterkammerater, fra dengang DU var udsendt i international tjeneste, mød derfor op, så du ikke skuffer den der venter på et gensyn.

Veteraner fra Gaza hold 12 og 13 fejrer 45 års jubilæum sammen med Congo-veteranerne fra 1962.
 
Veteraner fra Cypern hold 07 og 08, som i år har 40 års jubilæum.
 
Veteraner fra Cypern hold 37 og 38 kan fejrer 25 års jubilæum.
 
Makedoniens hold 04 og 05 veteraner fejrer deres 10 års jubilæum.

I alt vil ca. 4000 veteraner blive inviteret til at deltage i dette års jubilarstævne.

Program for dagen:
Fra kl. 09.00 ankommer jubilarerne til kasernen. Efter at have vist adgangskort (kvitteret girokort) er der mulighed for at få skyllet rejsestøvet af halsen i messerne. Allerede her er der, efter erfaring, gode mulligheder for at møde de første kammerater "fra dengang", hvis du ikke allerede er stødt ind i dem på vejen.

Kl. 11.00 formeres paraden af jubilarer. Der opstilles efter tjenestested, hold og kompani. Efter at paradden er blevet meldt af og budt velkommen, vil der være tildeling af 50 års UNEF mindermedalje til berettigede og derefter afmarch til de indendørsområder, hvor spisningen skal foregå. Her vil man blive placeret i samme orden som ved paraden.

Kl. 12.00 starter spisningen og det kammeratlige samvær. Der vil blive serveret en varm anretning, inkl. 1 øl og kaffe. Der vil være mulighed for at købe yderligere drikkevarer. Under det kammeratlige samvær kan man afhente sit jubilar diplom.

Kl 18.00 slutter den officielle del af festen.

Arrangermentet koster kr. 180,00.

Der vil blive udsendt indbydelse med tilmelding til alle jubilar, som foreningen har navn og adresse på og der vil være vedlagt girokort, hvorpå man også kan bestille Mindermedalje (KUN Gaza 02 & 03), T-shirt og Polo-shirt. Girokortet er adgangsbevis!

Har du ikke modtaget indbydelse senest d. 25. marts, bedes du rette henvendelse til Torben Andreasen, Mørkhøjvej 86,st.th, 2730 Herlev, tlf.  44 53 14 20, bedst efter kl. 17.00, eller mail på jubilar@blaabaretter.dk

De Blå Baretter, er en landsdækkende forening, med ca. 3000 medlemmer, detaljerede oplysninger om foreningen kan findes på www.deblaabaretter.dk