[Oprindeligt publiceret af Gardehusarregimentet]

RSS-kilder fra Gardehusarregimentet

    Øvrige nyheder

    Afghanistan

    Nyhedsarkiv 2004 - 2007

  Se evt. en demo af Gardehusarregimentets Rss-Feed's   >>


Bliv opdateret med RSS feeds

RSS, forkortet fra Really Simple Syndication er en teknologi du kan benytte for at for nyheder tilsendt, i modsætning til selv at opsøge dem på forskellige websites. Mange websites inklusive Gardehusarregimentet tilbyder RSS som en metode til at modtage nyheder.

Hvad er RSS?
RSS teknologi benyttes til at skabe en liste af overskrifter, kaldet et ”feed” eller en nyhedsstrøm som leveres direkte til dig. Dvs. at når vi publiserer nyheder på en webside som understøtter RSS, bliver disse nyheder tilføjet til det feed du abonnerer på.

RSS gør det muligt at modtage nyheder direkte til din desktop gennem den software du selv vælger som leverandør (evt. Internet Explorer 7 browseren, som er gratis og som har en RSS læser indbygget – download evt. Internet Explorer 7).
RSS er en bekvem måde at holde sig opdateret på, fordi du kan abonnere på alle de nyheder der interesserer dig, fra mange forskellige websites og dermed får du automatisk dine nyheder i en samlet liste på din desktop. På den måde danner du dig hurtigt et overblik uden at skulle besøge alle websites enkeltvist.

Hvordan får jeg RSS?
1. 
Først skal du downloade en RSS læser, f.eks Internet Explorer 7

2. 
Efter installering af Internet Explorer, åbner du en browser og klikker på RSS ikonet ved siden af de nyheder du er interesseret i, fra Microsoft samt fra dine andre favorit websites

3. 
Følg instruktionerne i Internet Explorer for at fuldføre abonnementet til et RSS feed 

4. 
Brug din RSS læser til at skimme nyhedsoverskrifterne og klik på de enkelte links for at besøge de pågældende websites og læse mere