[Oprindeligt publiceret af Gardehusarregimentet]

Jeg vil prøve her igennem, at takke alle personer der har været ved mig og min datter side i forbindelse med min svære sygdom.

Jeg fik konstateret chancer den 9. april i år. Det har været den værste tid i hele mit liv, med psykiske problemer og fysiske tab for mig.

For Dem der ikke kender mig, hedder jeg Michael Kaare Kamstrup, er 46 år overkonstabel af 1 grad og alene – far, for en datter på 13 år.

Vi bor i Næstved. Indkaldt til UDDKMP/I/GHR 1983. Hjemsendt i maj 1984. Ansat igen ved 5 OPKESK/III/GHR i aug. 1984 indtil 1991, herefter STDEL/III/GHR til 1996, derefter til 2 VEDLKMP/GHR/REPDEL/DIB, og nu som våbenmekaniker i FMT VK DK ØST Antvorskov kaserne.

Jeg vil nu prøve at takke alle dem, som har haft overskud og næstekærlighed, med mig og min datter, i den svære tid for os begge.Arbejdskollegaer ved Værksted Danmark FMT , Antvorskov kaserne og øvrige kollegaer ved GHR og DANILOG, medlemmerne af Gardehusarregimentes veteran og køretøjsforening, tillidsfolk fra HKKF/FMTKLUB/ANT.

En særlig tak skal bringes til de af mine kollegaer som lige nu kæmper for vores Dronning og Flag i Afghanistan, tak fordi I har haft tid til at bekymre Jer for mig og min datter Theresse i denne svære tid.

Til sidst vil jeg gerne fremhæve to ildfluer, nemlig:
OKS-1 Ole C. Villers
Civ.mek Villa Villadsen

Lægerne mener at jeg efter den sidste operation, nu kan erklæres 99,9% chancer-fri, så det bliver en kanon sommer.

Med Husarhilsen.
GH  Karrebæk