[Oprindeligt publiceret af Gardehusarregimentet]

Der var lagt op til en mere løs omgang med uniformsreglementet, da der søndag blev hængt fastelavnstønder op i MOB (Main Operation Base) Price.
Først var det staben og stabs- og logistikkompagniets tur, hvor enkelte havde fået fingre i sjove parykker og finurlige hatte. Velfærdsofficer Thomas og hans hjælper Henrik havde været så vittige at sætte billeder af alle stabens chefer på tønden, som først blev afsløret kort før tøndeslagningen gik i gang. Det er ikke til at sige, om det var derfor, der blev gået ekstra hårdt til tønden.  Men efter en længere omgang – for tønden var vældig solid – tog feltlæge Anja titlen som kattedronning, mens CIMIC-officer (civilt-militært samarbejde), kaptajn Kreutzfeldt blev kattekonge.


I stabens tøndeslagning blev feltlægen Anja kattedronning, mens CIMIC-officer, kaptajn Kreutzfeldt blev kattekonge.


Selvom der var et billede af stabschef Peter Dahl på selve tønden, tog det absolut ikke konkurrencelysten fra ham.

Opfindsomme udklædninger
Senere på dagen var det infanteristerne i Bravo-kompagniet – der også kalder sig Vidar-kompagniet – der gjorde klar til at tæske løs på tønden. Også her var udklædningerne få – til gengæld var de meget kreative. Det var måden at få tønden ned på også. Nogle tæskede på den, mens for eksempel konstabel Aron forsøgte at hugge rebet til tønden over med en miniøkse. Sidstnævnte lykkedes dog ikke helt, for tøndeslagning endte med, at oversergent Peter vandt og blev kattekonge. Bagefter var der kage og sodavand til alle, og prisen som bedste udklædning gik til sergent Erik, der var klædt ud som Darth Vader.