[Oprindeligt publiceret af Gardehusarregimentet]

Nina er uddannet ved Københavns universitet og begyndte herefter reservelæge uddannelsen i forsvaret efter endt turnus.

Havde sin delingsfører uddannelse ved 5. opklaring, GHR, Næstved i 1996. Drog herefter med sin familie til Stockholm hvor hun blev ansat på Karolinska Sjukhus og derefter på en stor klinik i Stockholm.
Her begyndte hun speciallæge uddannelsen til praksis, men kunne ikke færdiggøre uddannelsen på grund af at familien skulle flytte til Rochester, NY, USA.
Her blev uddannelsen til emergency medicine påbegyndt, og færdiggjort i 2005.

Speciallæge i Emergency medicine er en uddannelse som omfatter meget kirurgi, traumatologi og anæstesi, og man arbejder herefter i skadestuen, som en slags traumelæge.
 
Nina har trods sine bosættelser i udlandet haft en vedvarende reservelæge kontrakt med felthospitalet og har været udsendt til Bosnien hold5/6 , Irak hold 9, Afghanistan på hold 5 og igen på hold 6.

Forsvaret tilbød Nina ansættelse i 2007 hvor hun ønskede at flytte tilbage til Danmark, og var først i begyndelsen ansat på Antvorskov Kasernes infirmeri indtil speciallæge anerkendelse var gået gennem forsvarsministeriet og Nina var godkendt til overlæge.

Nina blev ansat som overlæge ved Varde infirmeri i 2008 og har siden februar 2009 også været centerchef for infirmeriet i Varde og Oksbøl.

Nina har 2 voksne børn Svend og Henrik på henholdsvis 25 og 22 som bor i USA, fra tidl. Ægteskab.
Nina har en kæreste Jens, som er ingeniør.

Fritidsinteresser: Hendes store lidenskab er roning, men når hun ikke roer, så løber hun, spiller golf eller står på ski.