Holmens Kanal 9 i København

Bygningen er tegnet af arkitekt Ulrik Plesner og blev oprindeligt opført som hovedsæde for forsikringsselskabet Hafnia. Den er erklæret bevaringsværdig, hvilket har stillet særlige krav til renoveringen op til overtagelsen i 2017. Foto: Forsvaret.

Ca. 400 af Forsvarets civile og militære ledere og medarbejdere arbejder under samme tag i Holmens Kanal 9 i København. Domicilet ligger meget centralt i København af hensyn til det politiske samarbejde med Christianborg. 

 

Udover Forsvarsministeriets departement har dele af Forsvarskommandoen til huse i Homens Kanal 9, herunder forsvarets øverste ledelse, ledelsessekretariatet, operationsstaben og udviklings- og planlægningsstaben.  

 

Hovedindgangen ligger på hjørnet mellem Holbergsgade og Holmens Kanal og skal benyttes af alle gæster. Gæster får et midlertidigt adgangskort udleveret hos MP-vagten, som er døgnbemandet.

 

Der er ikke parkeringsmulighed for biler i Holmens Kanal 9 udover den offentlige betalingsparkering. Fra metrostationen på Kgs. Nytorv er der ca. 200 meter til hovedindgangen. 

 

Adresse og kontaktinformation

Holmens Kanal 9
1060 København K
Email: fko@mil.dk
Tlf: +45 7284 0000

Sidst opdateret 2. juli, 2020 - Kl. 14.46