Fysioterapeut ved Forsvaret træner på havnen

 

 

Forsvarets basiskrav

Formålet er at sætte et fysisk mindstekrav for alt militært personel, personel af reserven og særligt udpeget civilt personel. Basiskravet skal som minimum bestås en gang om året og den enkelte medarbejder har ansvaret for til enhver tid at kunne bestå basiskravet. Basiskravet differentieres på alder, gældende fra den dag, man fylder år. Forsvarets basiskrav afvikles med en udholdenhedstest, enten 12 min. løbetest eller en BIP-test, efterfulgt af en styrketest i rækkefølgen: Split Squat, Dips på Bænk, Træk til Bryst samt Burpees. 

 

 

 

Læs mere

 

App: Træn med Forsvaret

Træn med Forsvaret gør det muligt at træne efter et individuelt tilrettelagt program, uanset om du allerede er i god form, eller du starter helt forfra. App'en hjælper dig videre, med udgangspunkt i din nuværende form. De gennemprøvede træningsformer sikrer, at du øger din udholdenhed, din styrke og din kondition til et højere niveau – samtidig med at restitutionshastigheden øges. App'en hjælper dig med at bygge din form op i dit eget tempo, ansvarligt og effektivt og med udgangspunkt i din egen grundform. Princippet er at forbedre din fysik på de områder, hvor du er svagest, sådan at du minimerer risikoen for overbelastningsskader.

 

Træn med Forsvaret app

Læs mere

 

App: MFT (Militær Fysisk Træning)

MFT (Militær Fysisk Træning) er primært henvendt til det operative personel i det danske Forsvar. Den er tilgængelig for alle i og udenfor Forsvaret, der gerne vil træne efter Forsvarets træningskoncept, Militær Fysisk Træning. MFT understøtter din Militære Fysiske Træning så du har de bedste betingelser for at kunne blive fysisk parat til de operative spidsbelastninger som soldat, flyver eller søkriger. App’en giver dig overblik over din træning og din progression. Du har mulighed for at designe en individualiseret træningsplan med udgangspunkt i din funktion, dine målsætninger og dine resultater i Forsvarets Fysiske Test A, B og C. Log din træning med dagbogsfunktionen og se fx dine toppræstationer, træningsfrekvens og progressionshastighed under statistik.

 

Ikon til MFT (Militær Fysisk Træning) app

Læs mere

 

 

Sidst opdateret 7. juli, 2020 - Kl. 15.44