F-35 ankommer til Danmark
First Aircraft Arrival

Følg med når de første danske F-35 kommer til Danmark

First Aircraft Arrival

Flyvevåbnet afholder en ceremoni for særligt indbudte gæster om formiddagen søndag den 1. oktober på Fighter Wing Skrydstrup som en officiel markering af ankomsten af de første F-35 til Danmark.

 

Samtidigt med ceremonien vil der være et begrænset Åbent Hus-arrangement med udstilling af Flyvevåbnets fly - inklusiv en F-35.

 

Formålet med arrangementet er primært at give naboer til flyvestationen og borgere i lokalområdet mulighed for at se det nye fly, men der vil også være adgang for interessenter fra Forsvaret og andre interesserede.

 

Arrangementet er gratis, men man kan kun få adgang, hvis man har en billet. Der vil blive åbent for tilmelding i dagene op til arrangementet. Find mere information om dette på Fighter Wing Skrydstrups side på Facebook.

 

Begrænsningen af udbudte billetter og adgang til arrangementet er på grund af sikkerhedshensyn, samt at der på Fighter Wing Skrydstrup vil være et meget højt aktivitetsniveau med andre opgaver.

 

Hvis du ikke skulle have mulighed for at deltage, har du chancen for at opleve F-35, når flyene om eftermiddagen den 1. oktober flyver en tur over Danmark. Ruten bliver gjort tilgængelig på Flyvevåbnets side på Facebook på dagen. 

 

Indtil da, kan du blive klogere på F-35 på denne side: