[Oprindeligt publiceret af Den Kongelige Livgarde]

Det var en stolt Garder Nicolajsen, der i dag kunne modtage Hendes Majestæt Dronningens Ur for sin tjeneste ved Den Kongelige Livgarde.

Tekst og foto: Presseofficer Thomas H. Reimann


Garder Nicolajsen er kaldt frem til Hendes Majestæt Dronningen for at modtage Dronningens Ur.

For Garder Jens Jacob Leegaard Nicolajsen var det en stor overraskelse at modtage den store anerkendelse fra sine kammerater på Indkaldelseshold August 2017.
- Jeg synes ikke jeg har gjort noget ekstraordinært i forhold til mine kammerater, men jeg er meget, meget stolt over at blive valgt mellem 2-300 gardere på holdet, forklarer Garder Nicolajsen.


Garder Nicolajsen taler med medierne om modtagelse af Hendes Majestæt Dronningens Ur.

Kammeraterne på holdet havde indstillet Garder Nicolajsen til modtagelsen af Dronningens Ur, fordi han altid er opsøgende og hjælpsom samt meget pligtopfyldende. Desuden udviser Garder Nicolajsen stort overskud selv i pressede situationer, samtidig med at han formår at hjælpe sine kammerater i disse situationer.

For Garder Nicolajsens far var dagen en stor oplevelse, fordi familien i flere generationer har gjort tjeneste ved Den Kongelige Livgarde.
- Vi har en tradition i familien om aftjene værnepligten i Livgarden og så opnår han sine kammeraters anerkendelse for tjenesten, så bliver man stolt - meget stolt!


To generationer gardere fra familien Nicolajsen.