I 5. besætning har vi et unikt sammenhold både operativt og socialt. Alle har en vigtig rolle ombord, og ingen kan undværes! Der er et godt socialt sammenhold og god omgangstone uanset rang, hvilket gør 5. besætning til noget helt specielt, synes jeg.

Camilla er messegast og dermed en del af forplejningsdivisionen ombord. Hendes opgaver er dog langtfra begrænset til kun at medvirke til, at besætningen får noget at spise.  Camilla er røgdykker og parat døgnet rundt som en af de første, der rykker ud, hvis der kommer en brandalarm på skibet. Camilla indgår også som en del af mandskabet på dækket, når skibet opererer med helikopter. Her er hun bl.a. med til at klargøre helikopteren til flyvning og håndtering af løftegrej mv.

Camilla siger selv om tjenesten i 5. Besætning: "I 5. besætning har vi et unikt sammenhold både operativt og socialt. Alle har en vigtig rolle ombord, og ingen kan undværes! Der er et godt socialt sammenhold og god omgangstone uanset rang, hvilket gør 5. besætning til noget helt specielt, synes jeg.”


Fotos: Oliver Nielsen og Brian Djurslev

Sidst opdateret 29. juni, 2020 - Kl. 12.57