Helikopter værksted
Operativ. Faglig. Effektiv.
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Vi passer på Forsvarets materiel – fra printplader over pilotsæder til Piranhaer. Hver dag går vi på arbejde for at sikre at Forsvarets materiel er vedligeholdt, opdateret og klar til kamp.

Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes mærke

Opgaver

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er Forsvarets foretrukne leverandør af vedligehold, og derfor har vi værksteder på næsten alle Forsvarets tjenestesteder.

På vores højtspecialiserede værksteder sørger vi for vedligehold, eftersyn og opgradering af Flyvevåbnets, Søværnets og Hærens materiel – og løser også opgaver for Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og Politiet.

Vi deltager i langt de fleste af Forsvarets operationer. Vi understøtter værnenes indsættelser, aktiviteter og beredskaber bedst muligt.

Karriere

Hos Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste får du en spændende karriere – uanset om du har en civil eller militær baggrund.

Vi er den myndighed i Forsvaret, der beskæftiger flest civile. Halvdelen af vores medarbejdere er civile, resten er militære.

Vi sætter en ære i at være operative/beredte, vi vægter faglighed højt, og vi sigter efter at løse vores opgaver så effektivt som muligt.

Hvert år uddanner vi mange elever og lærlinge i en lang række håndværk og fag. Det gør os til en af Danmarks største lærepladser.

I alt er vi ca. 1700 medarbejdere fordelt på 66 værksteder, der er spredt ud over hele landet. Vil du være vores næste kollega?