Flere tusinde soldater deltager ved den officielle markering af Flagdagens for Danmarks udsendte i København og Haderslev. På Forsvarets kaserner, flyvestationer og flådestationer markeres flagdagen primært ved interne arrangmenter. 

 

Men Forsvaret deltager også med enheder, musikkorps mv. ved enkelte lokale arrangementer rundt om i Danmark.

 

Fredericia:

Værnepligtige fra Føringsstøtteregimentet i Fredericia deltager i den kommunale markering af flagdagen.

Se programmet her

 

Frederiksberg:

Fra 12.20 - 16.00: Blandt andet udstilling af militære køretøjer samt militærmusik og parader.

Læs mere her

 

Frederikshavn:

Frederikshavns Kommune hylder Danmarks Veteraner med et arrangement på Skagen Odde Naturcenter, Bøjlevejen 66, 9990 Skagen. Søværnets Tamburkorps musicerer ved arrangementet. 

Se programmet her

 

Haderslev:

Garnisonen i Haderslev afholder sammen med Haderslev Kommune arrangementer på Haderslev Kaserne og i Haderslev by. Der er blandt andet parade og march i byen. Enheder fra Slesvigske Fodregiment og Fighter Wing Skrydstrup deltager. 

Se programmet her

 

Holstebro:

Jydske Dragonregiment og Dragonkasernen holder åbent hus med blandt andet kampdemonstration og parade. 

Se programmet her.

 

København:

Tidligere udsendte fra alle værn og enheder fra Den Kongelige Livgarde, her under Musikkorpset og Tamburkorpset, deltager ved arrangementer på Kastellet og på Christiansborg Slotsplads. 

Se programmet her

 

Varde:

Danske Artilleriregiment, Efterretningsregimentet, Hærens Sergentskole og Hjemmeværnsskolen deltager i Varde Kommunes arrangement på flagdagen.

Se programmet her

 

Aalborg:

Trænregimentet og Air Transport Wing deltager i Aalborg Kommunes markering af flagdagen. Soldaterne deltager i en parade på Gammel Torv kl 13.30 - 14.00 og marcherer herefter til Europahallen ved Aalborg Kongres og Kulturcenter. 

Sidst opdateret 20. august, 2021 - Kl. 11.17