Første udgave af Forsvarsavisen.

Første udgave af Forsvarsavisen handlede om Forsvarets internationale engagement gennem 20 år. Foto: Sune Wadskjær Nielsen/Forsvaret.

Af Kim Vibe Michelsen, Forsvarets hovedredaktion

Tidligere havde forsvaret en myriade af forskellige medarbejderblade på alle niveauer. Det er slut nu. Med dagens lancering af Forsvarsavisen får forsvaret nu en medarbejderavis, der skal dække og rumme alle værn og myndigheder.

Avisen er derfor bygget op som en klassisk regionalavis med en hovedredaktion i Forsvarskommandoen og et antal lokalredaktioner, der kommer ud i hele forsvaret.I krig i 20 år
Avisen udkommer med et oplag på 28.000 ti gange om året med generelle forsvarsnyheder, sport og analyser, men også med et ny tema hver gang. I denne måned er temaet "Danmark i krig i 20 år," hvor der bliver sat fokus på de store omvæltninger, forsvaret og ikke mindst medarbejderne har været igennem i en proces, hvor forsvaret har bevæget sig fra at være et hovedsageligt nationalt forsvar til et udenrigspolitisk instrument.

Du kan læse den nye avis her , og du kan også give din mening til kende i vores brugerundersøgelse, der kommer i et pop up vindue.