Billede af køretøj fra Electronic Warfare kompagniet indsat i Afghanistan
EFTERRETNINGS- REGIMENTET

Viden er styrke

Varde Kaserne er hjemsted for Efterretningsregimentet.

Efterretningsregimentet

Efterretningsregimentet indsamler, bearbejder og formidler militære efterretninger på det taktiske niveau på kampladsen, som danner grundlag for Hærens opgaveløsning i relation til militære operationer.

Efterretningsregimentet

Opgaver og enheder

Efterretningsregimentet opstiller, uddanner og udsender enheder og enkeltpersoner, som indsamler informationer om fjenden på kamppladsen. Efterretningsregimentets specialister bearbejder de indsamlede informationer, så Hærens chefer får det bedst mulige grundlag til at træffe beslutninger om militære operationer.

 

Efterretningsregimentet har ansvaret for Hærens udvikling af det efterretningsmæssige område samt uddannelsen af efterretningsspecialister til hele Hæren. Endvidere uddanner Efterretningsregimentet værnepligtige med henblik på at friske de eksisterende enheder.

 

Efterretningsregimentet består af to bataljoner, en tjenestegrensafdeling samt en regimentsstab, som du kan læse mere om her:

UAS indsat i Irak

UAS-kompagniet indsat i Irak. Foto: Forsvaret

UAS indsat i Irak

Elektronic Warfare-kompagniet indsat i Afghanistan. Foto: Forsvaret

Viden og kompetencer i centrum

Ved Efterretningsregimentet er der mulighed for at have en alsidig og spændende hverdag, hvor du kan være med gøre en positiv forskel.

 

Se videoen og kontakt os, hvis du vil vide mere.

Karriere

Drømmer du om et job fyldt med muligheder og udvikling på det faglige og personlige plan, så er Efterretningsregimentet det rigtige sted for dig.

 

Ved Efterretningsregimentet er vi professionelle soldater, som arbejder med indhentning, bearbejdning og formidling af efterretninger. Vores mål er at skabe det bedst mulige grundlag for den operative opgaveløsning – både her i landet og når Danmark deltager i internationale missioner. 

 

Vi er en innovativ og moderne arbejdsplads, hvor udvikling af medarbejdernes kompetencer er en naturlig og prioriteret del af hverdagen.

 

Du kan læse mere om dine muligheder og aktuelle stillinger ved Efterretningsregimentet i nedenstående links.