[Oprindeligt publiceret af Forsvaret]

Bubber og B.S. Christiansen besøgte i aftes Flyvestation Karup, og med sig havde makkerparret de tre første afsnit af deres kommende eventyr 'Bubber og B.S. i trøjen.'

- Vi er meget glade for de døre, Forsvaret har åbnet for os, og alle har taget i mod os med åbne arme, sagde Jesper Ærø fra produktionsselskabet Eyeworks, som står bag tv-programmerne. Som tak for samarbejdet var nogle af de medvirkende fra Forsvaret til snigpremiere, deriblandt også forsvarsminister Søren Gade. Det blev udover smugkigget til en rundtur i flyvestationens helikopterhangarer, hvor Bubber genså de maskiner, han har oplevet i aktion.

- Det er oplysning på oplysning om Forsvaret. Og de som kan lide Forsvaret vil se drengerøvsoplevelserne, og de, som ikke kan, vil se, det ikke er en forherligelse. Vi tager fat om de ting, der er, sagde Bubber, der aldrig har aftjent værnepligt, og derfor skrev under på en indkaldelse inden optagelserne gik igang.

Det er den 15. oktober, makkerparret B.S. Christiansen og Bubber vender tilbage på skærmen i den bedste sendetid på TV2. Otte gange 25 minutter er det blevet til, hvor Bubber oplever Forsvaret på godt og ondt - og på egen krop. Med B.S. Christiansen som mentor bliver han introduceret til de tre værn. Blandt andet oplever Bubber alt, hvad Flyvevåbnet kan mønstre af luftbårent materiel, dog med undtagelse af den aldrende Sikorsky-helikopter.

Kilde: Flyvevåbnet