[Oprindeligt publiceret af Gardehusarregimentet]

Som chef for Gardehusarregimentet glæder det mig at kunne byde velkommen til såvel Jubilarstævne 2006, ”Åbent Hus ved Gardehusarregimentet” samt afviklingsarrangement for Panserinfanterikompagniet fra Kosovo (KFOR, hold 14)

lørdag den 26. august 2006.

Som følge af det nye forsvarsforlig er Gardehusarregimentet i fuld gang med at foretage de krævede omlægninger i regimentets organisation.
Antvorskov Kaserne danner rammen om mange enheders og myndigheders daglige arbejde og er som sådan en stor arbejdsplads. Der er to bataljoner, som hører under hver sin brigade; og der opstilles kompagnier som gennemfører de afsluttende dele af Hærens uddannelsesprogrammer forud for udsendelse til internationale operationer i verdens brændpunkter.

Variationen i uddannelserne er stor og kravene til alle er høje. Gardehusarregimentet har soldater ude i militære opgaver i Kosovo, Irak og i Afghanistan, og vi kan være stolte af den omhu, som de dér lægger for dagen.

Jeg håber, at alle deltagende medlemmer fra Sjællandske Livregiments Soldaterforening, Danske Gardehusarforeninger og pårørende ved Panserinfanterikompagniet, KFOR hold 14 samt øvrige besøgende, vil få en spændende og oplevelsesrig dag ved Gardehusarregimentet.

I.H. SØRENSEN
oberst
Regimentschef

Zoom billede   >>


Ved Åbent hus og Jubilarstævnet tilbyder cafeteriet frokost fra kl. 11:00 - 14:00

MENU
Varm leverpostej med bacon, champignon, rødbeder og surt Kr. 15,00
Lun fiskefilet med remoulade, citron kr. 15,00
Lun ribbensteg med rødkål kr. 15,00
2 x frikadeller med rødkål kr. 15,00
2 x medister med rødkål kr. 15,00
Stegt kylling overlår med grøn salat og flutes. Kr. 25,00
Kartoffelsalat/pastasalat og frikadeller og flutes Kr. 30,00
Frisk frugt. Kr. 5,00
Diverse drikkelse. (øl, vand, mælk, saftevand, juice, kaffe, te o.s.v.)

Med venlig hilsen
Lis Andersen
Cafeterie bestyrer