Organisationsdiagram for Forsvarets Sanitetskommando. Opdateret september 2022.

 

* CH FSK: Chefen for Forsvarets Sanitetskommando; ST: Staben; RES: Reserven; INF: Infirmerier; CMT: Center for Militær Fysisk Træning; CSS: Center for Sundheds- og Sanitetskommando; OSE: Det Operative Støtteelement; SHE: Det Sundhedsfaglige Hærelement.

 

Forsvarets Sanitetskommando varetager en bred vifte af opgaver inden for sundhed, sanitetstjeneste og militær fysisk træning. Vi rådgiver inden for det sundheds- og sanitetsfaglige område og uddanner sundhedsfagligt personel til Forsvaret. Det er også os, der står for helbredsundersøgelser og behandling af syge og sårede soldater samt tjenestedyr. Vores vigtigste opgave er at sikre, at de får den bedst mulige behandling.

 

Forsvarets Sanitetskommando består af mere end 600 militære og civile medarbejdere, der samarbejder på tværs for at sikre soldater og tjenestedyrs helbred. Vi beskæftiger faste medarbejdere såvel som reservister inden for en bred vifte af fagligheder. Det drejer sig om læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, tandlæger og dyrlæger samt officerer, befalingsmænd og mange flere.

 

Sidst opdateret 14. maj, 2020 - Kl. 15.37