Oplysningerne her kan være relevante for både dig, der endnu ikke er blevet soldat, og for medlemmer af Reservestyrken. Vær ikke mindst opmærksom på de mange kurser, man som både reservist og hjemmeværnsfrivillig kan tage som fjernundervisning. Læs nærmere under Forsvarsakademiets uddannelser.

 

Stillinger

Nedenstående link fører til en oversigt over samtlige ledige stillinger i Forsvaret lige nu. I drop down-menuen "Værn" kan du vælge rådighedsstillinger fra de tre værn samt værnsfælles. 

Hvis du altid vil være helt opdateret på ledige rådighedsstillinger, kan du med fordel tilmelde dig Jobagenten og få tilsendt opslagene, straks de publiceres.

Ønsker du at melde dig ind i Hjemmeværnet, kan du læse mere om hvordan her: 

 

Uddannelse og karriere 

Her kan du finde oplysninger og link til de forskellige former for uddannelser, som Forsvaret og Hjemmeværnet kan tilbyde. Det gælder både dig, der endnu ikke er blevet soldat, samt medlemmer af Reservestyrken. Vær ikke mindst opmærksom på de mange kurser, man både som reservist og hjemmeværnsfrivillig kan tage som fjernundervisning. Læs nærmere under Forsvarsakademiets uddannelser.

 

 

Ansættelsesforhold 

På denne side på HR-portalen finder du den mest opdaterede information om ansættelse som reservist i Forsvaret med hensyn til arbejdstidsforhold, lønberegner, bestilling af firmakreditkort med mere.

 

Administration af din EGEN tjeneste kan du tilgå under punktet 'Administrer løn og rejser'; det vil sige links til indtastning af arbejdstid/tabt arbejdsfortjeneste, rejseafregning med videre. Det gælder for både reservister (værktøjet er under udvikling og kommer senere) samt frivillige i Hjemmeværnet.

 

Administrer løn og rejser

Her finder du links til indtastning af arbejdstid/tabt arbejdsfortjeneste, rejseafregning med videre. Det gælder for både reservister (værktøjet er under udvikling og kommer senere) samt frivillige i Hjemmeværnet.

Tidligere soldat? 

Har du tidligere været ansat i Forsvaret, enten som reservist eller på fuld tid? Hvis du har, og gerne vil ind i systemet igen som reservist eller som frivillig i Hjemmeværnet, kan det være svært at gennemskue, hvem du skal kontakte, der hvor du gerne vil hen, eller om du mon overhovedet passer ind i Forsvaret i dag. Center for Reservestyrken vil gerne hjælpe dig.

 

Du kan kontakte os på tlf. 2478 9151 eller på mail: FKO-KTP-L-CFR@fiin.dk - eller du kan kontakte oberstløjtnant Lars Fog på tlf. 2280 9328.

 

Støtte til opgaver 

Her har Forsvarets enheder og myndigheder mulighed for at søge støtte til forskellige enkeltopgaver for reservister, som du kan byde ind på - også selv om du ikke tilhører den enhed, der har brug for støtten. Enheder kan få deres behov for støtte opslået her ved at kontakte Center for Reservestyrken (FKO-KTP-L-CFR@fiin.dk) med en beskrivelse af opgaven, støttet enhed, periode, sted, evt. behov for særlige kompetencer samt seneste tilmeldingstidspunkt, kontaktperson og telefonnummer.

 

Sidst opdateret 1. oktober, 2020 - Kl. 19.58